Günün Haberleri | Hava Durumu | Nöbetçi Eczane |      İş İlanı | Künye | İletişim
 

Sevdiğinize Tektaş Yüzük Almadan Önce Yüzük Ölçüsü Nasıl Alınır?


▌ Çorlu'da Haber | www.corludahaber.com

Sevdiğinize Tektaş Yüzük Almadan Önce Yüzük Ölçüsü Nasıl Alınır?
Haber Yayın Tarihi: 18-12-2021 15:06

 

Yakın zamanda sevdiğiniz kişiye bir tektaş yüzük hediye etmek istiyor olabilirsiniz. Belki de yüzüğü sunarken aynı zamanda evlenme teklifinde de bulunacaksınız. Bu durumda sevdiğiniz kişiye direkt olarak yüzük ölçüsünü sormanız tüm sürprizi kaçırabilir. Haliyle bu ölçüyü gizli olarak almanız gerekiyor. Bunun en kolay yolu ne?

Elbette sevdiğiniz kişinin kullandığı bir yüzüğü alarak kuyumcunun yolunu tutmanızdır. Herhangi bir kuyumcuya gitmeniz durumunda aldığınız bu yüzüğün ölçü bilgisini de saniyeler içerisinde öğrenebilirsiniz. Bunun için bir ödeme yapmanız da çoğunlukla gerekmiyor. Kuyumcular ücretsiz olarak yüzük ölçüsü bilgisini hemen iletebiliyor. Bu sayede seçtiğiniz tektaş pırlanta yüzük modelinin sevdiğiniz kişinin parmağına tam olmasını sağlayabilirsiniz.

Tektaş yüzük almadan önce yüzük ölçüsü bilgisine ulaşmanızı sağlayacak olan daha farklı yöntemler de mevcut. Ancak bu yöntemin diğerine nazaran daha zor olduğunu da belirtmek gerekiyor. Bunun için ip kullanmanız gerekiyor. Yüzük parmağını tam olarak saracak şekilde ip dolamanız ve bu ipi de kuyumcuya götürmeniz, az önce söz ettiğimiz gibi kısa bir sürede yüzük ölçüsünü öğrenmenizi sağlar. Üçüncü bir seçenek de yüzüğün çap bilgisini almanızdır. Bunun için de cetvel ya da benzeri bir malzemeyi kullanabilirsiniz.

Tektaş Yüzük Nereden Alınır?

Günümüzde tektaş pırlanta ile süslenmiş olan yüzük modellerini satın alabileceğiniz pek çok platform bulunuyor. Bunlar arasından seçim yaparken güvenilir adreslere yönelmeniz ise oldukça önemlidir. Seçtiğiniz tektaş yüzükte kullanılan pırlantanın da kesinlikle sertifikalı olması gerekiyor. Bu sayede güven noktasında herhangi bir endişe yaşamadan yüzüğünüzü satın alabilirsiniz. Fiyatın da herkes için önemli bir unsur olduğunu biliyoruz.

Hem % 100 güvenli alışveriş yapabileceğiniz hem de gayet uygun fiyatlarla karşılaşabileceğiniz platformların başında ise Altınbaş internet sitesi geliyor. Evlilik teklifi için özel olarak dizayn edilen ve şıklığı a da işçiliği ile görenleri kendine hayran bırakan tektaş yüzükleri bu sitede daha yakından inceleyin. İndirim fırsatlarından faydalanmanız halinde pırlanta yüzük için daha düşük bir bütçe ayırma şansından da istifade etmiş olacaksınız. Geniş bir model skalası arasından tercih yapacak olmanız da cabası! Geç kalmadan hemen Altınbaş internet sitesine siz de uğrayın.

| Haber Merkezi |
Sponsor

YORUM YAP

FACEBOOK YORUM YAP


DİĞER HABERLER


Copyright © 2014 Çorluda Haber Tüm Hakları Saklıdır.

Çorlu'da Haber. Gerçek, tarafsız haber. Çorlu Haber

Sitemizde bulunan harici linkler sponsor/ilan olarak belirtilmektedir.
www.corludahaber.com

 
Çorlu'da Haber Kırklareli Haber