Günün Haberleri | Hava Durumu | Nöbetçi Eczane |      İş İlanı | Künye | İletişim
 

En İyi Hematoloji Uzmanı


▌ Çorlu'da Haber | www.corludahaber.com

En İyi Hematoloji Uzmanı
Haber Yayın Tarihi: 27-12-2021 17:50

Sağlık her şeyin başıdır ve tıp, insan sağlığının farklı yönlerini incelemek, teşhisler koymak, tedaviler uygulamak için dallara ayrılmıştır. Bunlardan birisi de hematoloji bölümüdür. Hematoloji kan ile ilgili hastalıkları incelemekte ve dalak, kemik iliği gibi kan yapıcı organlarla alakalı hastalıklar da bu bölümün ilgi alanına girmektedir.

Lösemi, lenfoma, anemi (kansızlık) gibi kan hastalıkları bölümün uzmanlığına girmektedir. Dahiliyenin bir iç branşı olan bölümde görev yapan hekimlere hematolog adı verilir ve bütün bu hastalıklarda en iyi hematoloji uzmanı ile çalışmak avantaj sağlar.

En İyi Hematoloji Uzmanı ve Baktığı Hastalıklar

En iyi hematoloji uzmanı kimdir sorusunun cevabından önce bölümün hangi hastalıklara baktığı hakkında bilgi vermek sağlıklı olacaktır. Demir eksikliği anemisi, travmaya bağlı anemi ya da orak hücreli anemi gibi anemi türleri, aşırı kırımızı kan hücresi üretimi, lösemi, miyelofibroz, kan nakli, hemofili, kemik iliği kök hücre nakli, miyelodisplastik sendrom(MDS), lenfoma ( lenf bezi kanseri), İTP, polisitemi bölümün baktığı hastalıklardan bazılarıdır. En sık karşılaşılan vakalarsa Akdeniz anemisi, kansızlık ve lösemi olarak dikkat çekmektedir.

Hastaların Gözünden En İyi Hematoloji Uzmanı

En iyi hematoloji uzmanı arayışında olanlar için elbette farklı hekimlerden bahsedilebilir. Bunlar arasında özellikle Prof. Dr. Mustafa Çetiner dikkat çekmektedir. Çeşitli kitapları, makaleleri, televizyon programları bulunan Çetiner bölümün kapsamına giren her alanda çalışmalarına devam etmektedir.

Dilerseniz https://www.mustafacetiner.com/ linkinden daha fazla bilgi edinebilir, merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Sayfada hastalarının gözünden Çetiner’e dair değerlendirmeleri görebilir, daha önce çeşitli rahatsızlıklarından dolayı uzmanı tercih edenlerin tedavi süreçlerinden memnuniyetlerini inceleyebilirsiniz. Blog kısmında alanla alakalı hastalıklara, tedavilerine, risklerine ve daha fazlasına ulaşabilir, basından kısmında Çetiner’in çeşitli röportajlarına, katıldığı yayınların kayıtlarına ulaşabilir, pek çok datayı direkt Çetiner’in ağzından duyabilirsiniz. İletişim numaralarını ve mesai saatlerini öğrenebilirsiniz.

| Haber Merkezi |
Sponsor

YORUM YAP

FACEBOOK YORUM YAP


DİĞER HABERLER


Copyright © 2014 Çorluda Haber Tüm Hakları Saklıdır.

Çorlu'da Haber. Gerçek, tarafsız haber. Çorlu Haber

Sitemizde bulunan harici linkler sponsor/ilan olarak belirtilmektedir.
www.corludahaber.com

 
Çorlu'da Haber Kırklareli Haber