Günün Haberleri | Hava Durumu | Nöbetçi Eczane |      İş İlanı | Künye | İletişim
 

NAMIK KEMAL 181. DOĞUM YILINDA ÖZEL PROGRAMLA ANILDI


▌Çok sayıda seyirci programı salonda takip etti. Çorlu'da Haber | www.corludahaber.com

NAMIK KEMAL 181. DOĞUM YILINDA ÖZEL PROGRAMLA ANILDI
Haber Yayın Tarihi: 22-12-2021 13:26

Gündem Ötesi programı ile her hafta ekranlarda farklı bir konuyu işleyerek izleyenlere tarih sevgisi aşılayan Sunucu Pelin Çift, Süleymanpaşa Belediyesinin organize ettiği programda Tarihçi Yazar Prof. Dr. Tufan Gündüz ile birlikte 181. Doğum Yılında Namık Kemal’in hayatının bilinmeyenlerini masaya yatırdı.

Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ve yaklaşık 1 saat 15 dakika süren program, canlı olarak Süleymanpaşa Belediyesinin yayın organı Süleymanpaşa TV ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlandı. Programı Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Belediye Başkan Yardımcıları ve Süleymanpaşa protokolünün önemli isimleri ile birlikte çok sayıda seyirci de salonda takip etti.

YÜKSEL TEŞEKKÜR ETTİ

Programın sonunda Pelin Çift ve Prof. Dr. Gündüz’e çiçek ve üzerine tuğra işlenmiş tabak hediye eden Başkan Yüksel, keyifli ve bilgilendirici program için teşekkür etti. Program sonrası açıklamada bulunan Yüksel, “Türk Milliyetçiliğine ilham kaynağı olmuş Yazar, Gazeteci, Devlet adamı ve Şair Namık Kemal’i, 181’inci doğum yıldönümünde düzenlediğimiz program ile andık. Akademisyen Tarihçi Yazar Prof. Dr. Tufan Gündüz hocamızın katılımı, Pelin Çift’in sunumuyla Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programda, Vatan ve Hürriyet Şairi hemşehrimiz Namık Kemal’in hayatı, bilinmeyen yönleri, fikirleri ve eserleri hakkında yeni bilgiler edindik. Sayın Çift ve Sayın Gündüz’e bu güzel program için teşekkür ediyorum,” diye konuştu.

| Haber Merkezi |
Sponsor

YORUM YAP

FACEBOOK YORUM YAP


DİĞER HABERLER


Copyright © 2014 Çorluda Haber Tüm Hakları Saklıdır.

Çorlu'da Haber. Gerçek, tarafsız haber. Çorlu Haber

Sitemizde bulunan harici linkler sponsor/ilan olarak belirtilmektedir.
www.corludahaber.com

 
Çorlu'da Haber Kırklareli Haber