Günün Haberleri | Hava Durumu | Nöbetçi Eczane |      İş İlanı | Künye | İletişim
 

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİNDEN VATANDAŞLARA AÇIK HAVA SİNEMASI MORALİ


▌İlk etkinlik, 30 Mayıs Cumartesi 21.30’da sahil dolgu alanında gerçekleştirilecek Açık Hava Arabalı Sinema etkinliği olacak. Çorlu'da Haber | www.corludahaber.com

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİNDEN VATANDAŞLARA AÇIK HAVA SİNEMASI MORALİ
Haber Yayın Tarihi: 29-05-2020 12:50

Yeni tip Korona virüsü salgını nedeniyle bütün festival, şenlik ve organizasyonlarını iptal eden Süleymanpaşa Belediyesi, yeni normalleşme sürecine girilmesinin ardından evlerine kapanmak zorunda kalan vatandaşların moralini yükseltebilmek için kültür etkinliklerini yeni döneme uygun olarak yeniden hayata geçirmeye hazırlanıyor. Bu kapsamda ilk etkinlik, 30 Mayıs Cumartesi 21.30’da sahil dolgu alanında gerçekleştirilecek Açık Hava Arabalı Sinema etkinliği olacak.

AÇIK HAVA SİNEMASI YENİ FORMATLA GERİ DÖNÜYOR

Yaz mevsimi boyunca vatandaşlara sahilde sinema keyfi yaşatmak üzere Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Açık Hava Sineması etkinliği, salgın tedbirleri kapsamında iptal edilmişti. Sokağa çıkma kısıtlamalarının kademeli olarak kaldırılmasının ardından sosyal mesafeyi ihlal etmeyecek şekilde yeniden hayata geçirilecek olan Açık Hava Arabalı Sinema etkinliği, Haziran ayı boyunca cumartesi geceleri sahil dolgu alanında sinemaseverleri ağırlayacak.

BAYİ TOPLANTISI FİLMİ GÖSTERİLECEK

Süleymanpaşalıların arabaları ile katılarak sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde sinema keyfi yaşayabileceği etkinlikte son dönemin en önemli komedi filmlerinden biri olan Bayi Toplantısı filminin gösterimi yapılacak.

YÜKSEL: “YENİ DÖNEME UYGUN ETKİNLİKLERİMİZLE KARŞINIZDA OLACAĞIZ”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, kültür etkinliklerinin yeni döneme adapte edilerek yeniden başlatılacağını ifade ederek, “Bilindiği gibi, Süleymanpaşa Belediyesi olarak yaz ayları kültür ve sanat etkinlikleri bakımından en yoğun dönemlerimiz oluyordu. Ancak salgın illeti nedeniyle tüm festival, şenlik ve diğer kültür etkinliklerimizi iptal etmek zorunda kalmıştık. Yeni normalleşme süreci ile birlikte sosyal mesafe ve izolasyon kurallarını bozmayacak şekilde revize ettiğimiz yeni etkinliklerimizle yaz boyunca kıymetli hemşehrilerimizin karşısında olacağız. Bu kapsamda ilk etkinliğimiz Arabalı Sinema olacak. Tüm vatandaşlarımızı etkinliğimize bekliyoruz,” diye konuştu.

| Haber Merkezi |
Sponsor

YORUM YAP

FACEBOOK YORUM YAP


DİĞER HABERLER


Copyright © 2014 Çorluda Haber Tüm Hakları Saklıdır.

Çorlu'da Haber. Gerçek, tarafsız haber. Çorlu Haber

Sitemizde bulunan harici linkler sponsor/ilan olarak belirtilmektedir.
www.corludahaber.com

 
Çorlu'da Haber Kırklareli Haber