Günün Haberleri | Hava Durumu | Nöbetçi Eczane |      İş İlanı | Künye | İletişim
 

Çorlu'da yine aynı manzara!


▌Çorlu’da, hafta sonu sağanak yağış etkili oldu. Yağış nedeniyle birçok cadde ve sokak göle dönerken vatandaş yine yetkililere isyan etti. Çorlu'da Haber | www.corludahaber.com

Çorlu'da yine aynı manzara!
Haber Yayın Tarihi: 09-09-2014 10:18


Göle dönen cadde ve sokaklarda araç sürücüleri zor anlar yaşadılar. Sürücüler, “Çorlu Belediyesi çalışmıyor. Biz yapamayız Büyükşehir Belediyesi yapacak diyorlar. Ancak ne ilçe ne büyükşehir hiçbiri bu sorunla ilgilenmiyor” dediler. Yağış yine aynı manzarayı gösterdi. Geçtiğimiz günlerde gazeteniz Devrim yağmur yağışı sonrasında göle dönen cadde ve sokaklar ile ilgili haberi sizlerle paylaşarak gündeme getirmişti. Hafta sonu yağışlı hava sonrasında ilçenin belirli bölgelerinde yollar göle döndü.
BİZ ARTIK ‘BÜYÜKŞEHİR’İZ!
Her mahallede yağmur sonrasında göletlerin oluştuğunu belirten sürücüler, “Manzara değişmiyor. Her yağış sonrasında Tekirdağ yolu, Kültür Müdürlüğü önü, Hatip Mahallesi, Otogar önü, Şeyhsinan Mahallesi ve Bülent Ecevit Bulvarı’nda aynı manzara var. Yoğun su birikintileri sıkıntı yaratıyor. Allah göstermesin kazaya bile neden olabilir” diye belirttiler. Çorlu Belediyesi’nin en ufak şikâyetle bile, “Biz değil Büyükşehir yapacak” diyerek ilgilenmediğinin altını çizen sürücüler, “Belediye bahaneyi bulmuş. Biz artık büyükşehirliyiz. Biz yapamayız ancak Büyükşehir belediyesi yapabilir diyorlar. Her şey büyükşehirden yapılacak ise o zaman Çorlu Belediyesi’ne gerek yok”diye konuştular.
VAKİTÇİ TEPKİ GÖSTERDİ
Yağmur sonrası yaşanan sıkıntıları gezerek gördüğünü belirten Saadet Partisi İlçe Başkanı Murat Vakitçi şunları söyledi: “Son günlerde devam eden yoğun yağmur sebebiyle altyapı eksikliğini bir kez daha görmüş olduk. Özene bezene yapılan Çorlu’nun en yeni bulvarları bile Gölbaşı’na dönmüş durumda. Bırakın yayaların yürümesini araçlar bile yüzer duruma gelmiş. Bu da altyapıdaki eksikliğin göstergesidir. Yapılan yol ve caddelerde akış meyillinin yanlış olması sebebiyle bu birikintiler olmakta. Kimi araçlar yollarda kalıyor. Vatandaşımızın mağduriyeti giderilmelidir.”
ÇÖZÜM İSTİYORUZ
“Bizim derdimiz eleştirmek değil. Ama vatandaşın sıkıntısını görmek ve çözüm üretmek gerek. Bizim görevimiz eksikleri tespit etmek ve çözüm önerileri sunmak. Yöneticilerin görevi de bu sorunları çözmek. Ben bu tespitleri siyasi duruşum nedeniyle yapmıyorum. Sorumlu bir vatandaş olmanın gereğini yerine getiriyorum. Yaşadığım kente nasıl bir artı değerim olur ona bakıyorum. Bu keşmekeşlik kimsenin kaderi olamaz.”
HALKIN VEBALİNİ ÖDEYEMEZSİNİZ
Sayın Ünal Başkan’a oy veren vatandaşlarımızın da en üst perdeden sorunları dile getirmelerini beklerim. Bu bir ideoloji sorunu değildir. Bu bir işi layıkıyla yapabilme kabiliyetidir. Sorumluları sorunları çözmeye davet ediyorum. Dikkat edin. Vatandaş bu oyları o koltukta şekerleme yapasınız diye vermedi. Bu halkın vebalini ödeyemezsiniz” dedi.

| Haber Merkezi |
Sponsor

YORUM YAP

FACEBOOK YORUM YAP


DİĞER HABERLER


Copyright © 2014 Çorluda Haber Tüm Hakları Saklıdır.

Çorlu'da Haber. Gerçek, tarafsız haber. Çorlu Haber

Sitemizde bulunan harici linkler sponsor/ilan olarak belirtilmektedir.
www.corludahaber.com

 
Çorlu'da Haber Kırklareli Haber