Günün Haberleri | Hava Durumu | Nöbetçi Eczane |      İş İlanı | Künye | İletişim
 

ÇOCUK EĞLENCE PARKI MASAL PARK ÇORLU'DA TAMAMLANIYOR


▌ Çorlu'da Haber | www.corludahaber.com

ÇOCUK EĞLENCE PARKI MASAL PARK ÇORLU'DA TAMAMLANIYOR
Haber Yayın Tarihi: 16-12-2021 02:43

Tekirdağ'da 21 dönüm arazi üzerine inşa edilen Masal Park projesinde yapım çalışmaları son aşamaya geldi. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt Masal Park'ın herkesin uğrak yeri, çocukların ise buluşma adresi olacağını söyledi.

 

Çorlu Belediyesi tarafından 21 dönüm arazi üzerine inşa edilen Masal Park projesinde yapım çalışmaları son aşamaya geldi. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt tamamlanmasının ardından Masal Park'ın herkesin uğrak yeri, çocukların ise buluşma adresi olacağını söyledi.

 

BÖLGENİN EN BÜYÜK ÇOCUK YAŞAM ALANI TAMAMLANIYOR

Bölgede bu çapta bir projenin yer almadığını belirten Başkan Sarıkurt, ara vermeden devam eden çalışmaların artık tamamlanma aşamasına geldiğini ifade ederek, "Her zaman dile getirdiğimizi bir kez daha ifade etmek gerektiği kanısındayım.

Masal Park, bölgemizin ilk ve tek tema parkı konumunda. Yapım aşamasında elimizde olmayan sebeplerle biraz gecikmeler yaşadık. Ancak bugün geldiğimiz noktada projenin önemli unsurlarını tamamlamış bulunuyoruz.

"Süreç Tamamlanma Aşamasında"

Örneğin masal kahramanları ve çizgi film karakterlerinin yanı sıra çocuk kütüphanesi, kafeterya ve dinlenme alanları, oyun alanları, yapay göl, güvenlik duvarları, kuleler ve surlar gibi yapılar kısa süre içinde tamamlanma aşamasına geldi.

Alana 293 adet geniş yapraklı ağaç, bin 349 adet ibreli ağaç ile 10 bin 312 adet çalı ve yer örtücü bitki dikilirken çim serimi ise büyük ölçüde tamamlandı.

İç ve dış mekânlarda kullanılacak masa ve sandalye imalatları yapıldı. 3 bin 200 metrekare uzunluğundaki yürüyüş yollarının yanı sıra 570 metre uzunluğundaki tren yolunun imalatı da tamamlanmış durumda.

 

"Çocuklarımızın Buluşma Adresi Olacak"

Fark yaratacak bir proje olan Masal Park tamamlandığında herkesin uğrak yeri, çocuklarımızın ise buluşma adresi olacak. Projemizi en kısa süre içinde tamamlayarak sevgili çocuklarımız ve değerli vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı arzu ediyoruz." diye konuştu.

| Haber Merkezi |
Sponsor

YORUM YAP

FACEBOOK YORUM YAP


DİĞER HABERLER


Copyright © 2014 Çorluda Haber Tüm Hakları Saklıdır.

Çorlu'da Haber. Gerçek, tarafsız haber. Çorlu Haber

Sitemizde bulunan harici linkler sponsor/ilan olarak belirtilmektedir.
www.corludahaber.com

 
Çorlu'da Haber Kırklareli Haber