Günün Haberleri | Hava Durumu | Nöbetçi Eczane |      İş İlanı | Künye | İletişim
 

ERGENE VELİMEŞESPOR GALİBİYETLE TANIŞTI


▌Ergene Velimeşespor 1 – 0 kazanarak ligdeki ilk galibiyetini aldı ve hanesine 3 puan yazdırdı. Çorlu'da Haber | www.corludahaber.com

ERGENE VELİMEŞESPOR GALİBİYETLE TANIŞTI
Haber Yayın Tarihi: 30-10-2020 11:08

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta bulunan temsilcimiz Ergene Velimeşespor ile Çorumspor FK takımları arasında oynanan karşılaşmayı Ergene Velimeşespor 1 – 0 kazanarak ligdeki ilk galibiyetini aldı ve hanesine 3 puan yazdırdı.

Ergene ilçesi Velimeşe Mahallesi’nde yer alan Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynanan Ergene Velimeşespor – Çorumspor FK maçında Ahmet Turan Timuroğlu, Burak Gültek ve Adnan Karabulut hakem üçlüsü görev aldı.

Maçın 20. dakikasında ev sahibi takımda Eser Akbaş’ın yaklaşık 35 metreden kaleye gönderdiği topa konuk takım kalecisi Hüseyin müdahale etmekte yetersiz kalınca top filelere gitti.

İlk yarısı bu skorla tamamlanan ve her iki takımın da karşılıklı olarak gol pozisyonlarından yaralanamadıkları maçın son bölümünde ev sahibi takımdan Alper ikinci sarı kartını görerek oyun dışı kaldı. Maçın son bölümlerini eksik oynamasına rağmen kalesini gole kapatmayı başaran Ergene Velimeşespor sahadan 3 puanla ayrılmayı başardı.

Karşılaşmayı Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas ile belediye başkan yardımcıları da protokol tribününden izledi.

Bu skorla ligde ilk galibiyetini alarak 7 maç sonunda 6 puana ulaşan Ergene Velimeşespor ligde 12. Sıraya yükseldi.

Yeni Rakip Kocaelispor

Ligde Çorum FK galibiyeti ile moral bulan Ergene Velimeşespor 31 Ekim Cumartesi günü 8. Hafta maçında deplasmanda Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek. Ligde 11 puanla 6. Sırada bulunan Kocaelispor son oynadığı lig müsabakasında ligin alt sıralarında bulunan Niğde Anadolu FK ile 0-0 berabere kaldı.

| Haber Merkezi |
Sponsor

YORUM YAP

FACEBOOK YORUM YAP


DİĞER HABERLER


Copyright © 2014 Çorluda Haber Tüm Hakları Saklıdır.

Çorlu'da Haber. Gerçek, tarafsız haber. Çorlu Haber

Sitemizde bulunan harici linkler sponsor/ilan olarak belirtilmektedir.
www.corludahaber.com

 
Çorlu'da Haber Kırklareli Haber