Günün Haberleri | Hava Durumu | Nöbetçi Eczane |      İş İlanı | Künye | İletişim
 

CAMİLER CUMA NAMAZI İÇİN HAZIRLANMAYA BAŞLADI


▌Sosyal mesafe kuralına uyulacak. Çorlu'da Haber | www.corludahaber.com

CAMİLER CUMA NAMAZI İÇİN HAZIRLANMAYA BAŞLADI
Haber Yayın Tarihi: 27-05-2020 18:02

Çerkezöy Haber Gazetesi'nin haberine göre,İlçe genelinde yaklaşık iki ay sonra kılınacak olan Cuma Namazı bazı cami ve okulların bahçeleri ile Kapalı Pazar Yeri’nin açık otoparkında kılınacak. Cuma Namazı kılınacak okul bahçeleri ve cami bahçelerinde Çerkezköy Belediyesi tarafından yıkama ve çevre temizliği çalışmalarına başlanıldı.

"İBADET İÇİN HAZIR HALE GELECEK"

 29 Mayıs Cuma günü kılınacak Cuma Namazının İstasyon Mahallesi’nde Mimar Sinan Camii, Mekke Camii ve Yeni Cami bahçeleri ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi’nin bahçelerinde, Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde Çerkezköy Belediyesi Pazar Yeri Açık Otoparkı ile GOP Camii bahçesinde, Bağlık Mahallesi’nde İnci Narin Yerlici İlkokulu bahçesi ile Kuba Camii bahçesinde, Fatih Mahallesi’nde Mevlana Camii bahçesinde, Cumhuriyet Mahallesi’nde Yusuf Şenel Ortaokulu bahçesinde, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Şehit Mustafa Baykuş İlkokulu bahçesinde, Veliköy Mahallesi’nde Veliköy Cami bahçesi ile Veliköy Belediyesi Ortaokulu bahçesinde, Kızılpınar Mahallesi’nde Kızılpınar Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu bahçesi, Kızılpınar Mehmet Akif Ersoy İlkokulu bahçesi, Kızılpınar Medine Camii bahçesi, Kızılpınar Fatih Sultan Mehmet Camii bahçesi ve Kızılpınar Merkez Camii bahçesinde kılınacağını kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay" Cuma Namazı kılınacak alanların, temizliği ve dezenfekte işlemleri Belediye ekiplerimiz tarafından namaz öncesi tamamlanarak, alanların hepsi ibadet için hazır hale getirilecek” diye konuştu.

SOSYAL MESAFE KURALLARINA UYULACAK

 Cuma Namazı kılacak vatandaşların sosyal mesafe kurallarına uygun olarak namazlarını eda edeceğini, seccadelerini yanlarında getirmeleri gerektiğini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, ”Namaz kılınacak tüm alanlarda dezenfektanlar konulacak. Namaz kılacak vatandaşlarımız mutlaka maskeleri ile namaz kılınacak alana giriş yapabilecekler. Vatandaşlarımız seccadelerini yanlarında getirerek belirlenen alanlarda namazlarını kılabilecekler” ifadelerini kullandı.

| Haber Merkezi |
Sponsor

YORUM YAP

FACEBOOK YORUM YAP


DİĞER HABERLER


Copyright © 2014 Çorluda Haber Tüm Hakları Saklıdır.

Çorlu'da Haber. Gerçek, tarafsız haber. Çorlu Haber

Sitemizde bulunan harici linkler sponsor/ilan olarak belirtilmektedir.
www.corludahaber.com

 
Çorlu'da Haber Kırklareli Haber