Günün Haberleri | Hava Durumu | Nöbetçi Eczane |      İş İlanı | Künye | İletişim
 

ALBAYRAK ÇORLU,ÇERKEZKÖY VE KAPAKLI'DA İNCELEMELERDE BULUNDU


▌Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'u da makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Çorlu'da Haber | www.corludahaber.com

ALBAYRAK ÇORLU,ÇERKEZKÖY VE KAPAKLI'DA İNCELEMELERDE BULUNDU
Haber Yayın Tarihi: 01-06-2020 15:35

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, sabah saat 05:00'te başladığı mesaisi kapsamında Çorlu, Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerinde  bazı ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Sırasıyla Kapaklı, Çerkezköy ve Çorlu ilçelerinde mesaisine devam eden Başkan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ'nin yaptığı çalışmalar ile ilgili yerinde incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı ve Projelerin planlanması konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak il genelinde 11 ilçede çalışmalara tüm hızıyla devam ettiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Normalleşme takviminin başladığı 1 Haziran tairhi itbariyle biz de çalışmalarımıza yeniden hız vermiş durumdayız. İlçelerimizde devam eden yatırım ve çalışmaları yerinde inceledik, Belediye Başkanlarımızla bir araya gelerek yapılacak olan çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Mesaimize bundan sonra 05:00-23:00 saatleri arasında devam edeceğiz. Tekirdağ için gece gündüz çalışıyoruz, aynı istek ve inançla bundan sonra da Tekirdağ'ı geleceğe taşımak için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Albayrak, Çorlu İlçesi'ndeki çalışmaları kapsamında Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun ile birlikte Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'u da makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

| Haber Merkezi |
Sponsor

YORUMLAR
1 Yorum

Nurettin öztürk - 03-06-2020 21:08

Albayrak çorlu bld sine dışarı çıkamayan 65yaş üstü insanlara veya calışamayan insanlara yardımcı oluyormusunuz hiç değilse bir maske dahi olsa gönderdinizmi veya göderiyormusunuz diye sordumu acaba hiç tahmin etmiyorum. Çorlu bld yesin tfl açtım kayıt yaptılar tlf aldılar ama boş onlar vatandaşa değil vatan hastanesi reyap hastanesine ancak bu iyilikleri yaparlar ama bizden emlak vergisi vs ayrıca bide oy vermemizi isterler ya SN BÜYÜKŞEHİR BLD BŞK NI



YORUM YAP

FACEBOOK YORUM YAP


DİĞER HABERLER


Copyright © 2014 Çorluda Haber Tüm Hakları Saklıdır.

Çorlu'da Haber. Gerçek, tarafsız haber. Çorlu Haber

Sitemizde bulunan harici linkler sponsor/ilan olarak belirtilmektedir.
www.corludahaber.com

 
Çorlu'da Haber Kırklareli Haber