Günün Haberleri | Hava Durumu | Nöbetçi Eczane |      İş İlanı | Künye | İletişim
 

VAKA SAYILARI ARTIYOR! ÇORLU YOĞUN BAKIMDA AŞI OLMAYANLAR VAR!


▌ Çorlu'da Haber | www.corludahaber.com

VAKA SAYILARI ARTIYOR! ÇORLU YOĞUN BAKIMDA AŞI OLMAYANLAR VAR!
Haber Yayın Tarihi: 24-10-2021 14:43

SAĞLIK Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı vaka tablosuna göre, Trakya illerinde Tekirdağ ve Kırklareli'de vaka sayısında artış, Edirne'de ise düşüş yaşandı. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 9-15 Ekim tarihleri arasında illere göre her 100 bin kişide görülen vaka sayılarını açıkladı.

TEKİRDAĞ'DA ARTTI, EDİRNE'DE DÜŞÜYOR
Tabloya göre, Trakya'da vaka sayısı Kırklareli ve Tekirdağ'da arttı, Edirne'de düşüş gösterdi.

TEKİRDAĞ'DA VAKA SAYILARI ARTIYOR
Tekirdağ'ın 156,42 olan vaka sayısı artış göstererek 190,65'e yükseldi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada "Günlük vaka sayılarının 28-30 Bin civarında olduğu son döneme ait veriler, her 1.000 vakadan ortalama 4,2’sinin yatırılarak tedaviye ihtiyaç duyduğunu gösteriyor. Hastalarda zatürre oranı yine bu dönemde %4,2. Vaka sayısına kıyasla ağır hasta oranımız binde 6,6.


9-15 Ekim arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre EN ÇOK ARTAN 10 İLİMİZ: Kastamonu, Zonguldak, Karabük, Kilis, Tunceli, Ardahan, Çankırı, Kahramanmaraş, Osmaniye, Erzincan." ifadelerini kullandı.

 

Öte yandan Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı Çorlu'da vakaların her geçen gün artmaya devam ettiğini ifade ederek “Vaka sayılarındaki artışı göz önünde bulundurursak tedbirlere de devam etmek zorundayız. Çorlu'da geçtiğimiz gün Korona virüs vakası sayısı 88 civarındaydı. Çorlu Devlet Hastanemizde maalesef 49 adet yoğun bakımda yatan hastamız var. Ancak bu hastalarımızın hiçbiri aşılı hastalarımız değil. Genelde aşı yaptırmayan veya eksik aşı yaptıran hastalarımız var. Ben 4 tane aşı yaptırdım. Sağlıktan daha önemli hiçbir şey yok. Aşısını yaptırmayanlar varsa aşılarını mutlaka yaptırsın” dedi.

| Haber Merkezi |
Sponsor

YORUM YAP

FACEBOOK YORUM YAP


DİĞER HABERLER


Copyright © 2014 Çorluda Haber Tüm Hakları Saklıdır.

Çorlu'da Haber. Gerçek, tarafsız haber. Çorlu Haber

Sitemizde bulunan harici linkler sponsor/ilan olarak belirtilmektedir.
www.corludahaber.com

 
Çorlu'da Haber Kırklareli Haber