Günün Haberleri | Hava Durumu | Nöbetçi Eczane |      İş İlanı | Künye | İletişim
 

TEMİZLİK PERSONELİNE İŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ


▌Eğitimde temizlik işleri müdürlüğü çalışanlarının sağlığına zarar verebilecek ve çalışma sırasında risk oluşturabilecek hususlar tek tek ele alınarak katılımcılara bilgiler verildi. Çorlu'da Haber | www.corludahaber.com

TEMİZLİK PERSONELİNE İŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ
Haber Yayın Tarihi: 21-05-2021 11:38

Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan işçilere İş Sağlığı ve Güvenliği konulu eğitim düzenlendi.

Ergene Belediyesi bünyesinde çalışan personelin alması gereken zorunlu eğitimler kapsamında Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarının katılımıyla İş Sağlığı ve Güvenliği konulu eğitim düzenlendi.

İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanlarınca verilen eğitim Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesi’nde gerçekleştirildi.

Eğitimde temizlik işleri müdürlüğü çalışanlarının sağlığına zarar verebilecek ve çalışma sırasında risk oluşturabilecek hususlar tek tek ele alınarak katılımcılara bilgiler verildi.

Ayrıca çalışma sırasında tehlike ortaya çıkarabilecek durumlara ilişkin önceden alınabilecek önlemler, rahat ve güvenli çalışma ortamı oluşturulması, iş kazaları ve meslek hastalıklarına karşı çalışanların ruhsal ve bedensel sağlıklarının korunması konularında bilgiler verilerek eğitime katılan personelin konu ile ilgili sorularına da yanıtlar verildi.

Ergene Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline yönelik eğitimin benzerlerinin daha önce de farklı birimlerde çalışan personellere yönelik olarak düzenlendiği ve çalışanlara yönelik her türlü güvenlik tedbirlerini almak için İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimlerinin periyotlar halinde sürdürüleceği kaydedildi.

| Haber Merkezi |
Sponsor

YORUM YAP

FACEBOOK YORUM YAP


DİĞER HABERLER


Copyright © 2014 Çorluda Haber Tüm Hakları Saklıdır.

Çorlu'da Haber. Gerçek, tarafsız haber. Çorlu Haber

Sitemizde bulunan harici linkler sponsor/ilan olarak belirtilmektedir.
www.corludahaber.com

 
Çorlu'da Haber Kırklareli Haber