Günün Haberleri | Hava Durumu | Nöbetçi Eczane |      İş İlanı | Künye | İletişim
 

TEKİRDAĞ'DA VAKA SAYILARI ARTIYOR


▌Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı.Tekirdağ Valiliği önlemleri ve denetimleri artıracak mı ? Çorlu'da Haber | www.corludahaber.com

TEKİRDAĞ'DA VAKA SAYILARI ARTIYOR
Haber Yayın Tarihi: 28-10-2020 20:56

Koronavirüs Bilim Kurulu üyeleri, Sağlık Bakanı Koca başkanlığında saat 17.00'de Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde bir araya geldi. İlk kez Ankara dışında yapılan Bilim Kurulu toplantısının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklama yapıyor. Bakan Koca, İstanbul'a sınır illerde artış oranlarını paylaştı. Günlük koronavirüs tablosunu paylaşan Sağlık Bakanı Koca, İstanbul'daki yatak doluluk oranlarını da açıkladı.

BAKAN KOCA ŞUNLARI SÖYLEDİ;

Koronavirüs Bilim Kurulu'nun Ankara dışında toplanması sıradan değildir. 3 gün önce İstanbul'da vaka sayılarının Türkiye'nin %40'ına ulaştığını açıkladım. Hekim ve hemşirelerden ambulans şoförlerimize kadar bütün sağlık çalışanları teyakkuzdayız.

 

İSTANBUL'A SINIR İLLERDE VAKA ARTIŞ ORANLARI

 

Son 7 günde ortalama vaka artışı geçen ayın ortalamasından %85 fazladır. Oran 16.5 milyon nüfusla birlikte düşünüldüğünde korkutucudur. Artış İstanbul'a gidiş-gelişlerin fazla olduğu şehirlerde de yüksektir. Balıkesir ve Tekirdağ'da %95, Düzce ve Bilecik'te %99 .... Sadece sayılan iller değil, tüm Türkiye İstanbul'un temaslısıdır”dedi.Sağlık bakanı Koca , maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına çok dikkat edilmesinin yanı sıra temaslara dikkat edilmesi ve bununla birlikte toplu yerlere dukkat edilmesi gerektiğini belirtti.

TEKİRDAĞ’DA SAYI ARTIŞ DURUMUNDA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vaka sayılarının arttığı bölgeler arasında Tekirdağ’da da arttığını belirtmesiyle Tekirdağ’da Valiliğin şimdi  tedbir denetimlerini artırması belkeniliyor.

| Haber Merkezi |
Sponsor

YORUMLAR
1 Yorum

Binnur onar - 29-10-2020 17:02

Maskesiz yada burun dışarda iç içe insanlar maskesizlere ceza kesinleşsin pazarda bile maskesiz gezenler dükkanlar,gençler lütfen bi dur diyelim



YORUM YAP

FACEBOOK YORUM YAP


DİĞER HABERLER


Copyright © 2014 Çorluda Haber Tüm Hakları Saklıdır.

Çorlu'da Haber. Gerçek, tarafsız haber. Çorlu Haber

Sitemizde bulunan harici linkler sponsor/ilan olarak belirtilmektedir.
www.corludahaber.com

 
Çorlu'da Haber Kırklareli Haber