Günün Haberleri | Hava Durumu | Nöbetçi Eczane |      İş İlanı | Künye | İletişim
 

İLK TURU ÇORLU'DAN BAŞLADI


▌İç güvenlik Sektörünün Sivil Gözetiminin Güçlendirilmesi Projesi III. Aşama kapsamında düzenlenmesi planlanan yirmi adet Farkındalık Artırma Etkinliğinin ilk turu Çorlu ile başladı. Çorlu'da Haber | www.corludahaber.com

İLK TURU  ÇORLU'DAN BAŞLADI
Haber Yayın Tarihi: 18-02-2021 21:46

İç güvenlik Sektörünün Sivil Gözetiminin Güçlendirilmesi Projesi III. Aşama kapsamında düzenlenmesi planlanan yirmi adet Farkındalık Artırma Etkinliğinin ilk turu Çorlu ile başladı. Pandemi koşulları nedeniyle çevrim içi olarak gerçekleştirilen etkinliğe,  Çorlu Yerel Önleme ve Güvenlik Kurulu üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, STK temsilcileri, UNDP temsilcileri ve basın mensuplarından oluşan yaklaşık 50 kişi katıldı.

KAYMAKAM SARILI TEŞEKKÜR ETTİ

Toplantının başlamasıyla birlikte, Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, projenin başlamasıyla birlikte görev alan herkese teşekkür etti. Kaymakam Cafar Sarılı, “ Bu proje kapsamında görev alan ve çalışan  herkesin emeğine sağlık. Ayrıca değerli vakitlerini ayırarak katılım sağlayan tüm katılımcılara da teşekkür ediyorum. Projenin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum”diye konuştu.

 

KONUŞMACILAR SÖZ ALDI

Etkinliğin açılış konuşmaları; İçişleri Bakanlığı, Kaçakçılık, İstihbarat, Harekât ve Bilgi Toplama Dairesi, İç İşleri Uzmanı Hasan Ali Taşlı, Proje Baş Teknik Danışmanı Sebastian Roche ve Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı tarafından gerçekleştirildi. Uluslararası Kıdemli Uzman, Mathieu ZAGRODSKI tarafından gerçekleştirilen “Vatandaşı Dâhil Etmenin ve Suçu Engellemenin Bir Yolu olarak Toplum Odaklı Polislik”  başlıklı sunumun ardından Kamuoyu Yoklamalarından Sorumlu Kıdemli Uzman Ömer Bilen söz alarak Çorlu Güvenlik Araştırması Sonuçları katılımcılarla paylaştı. 

BİLGİLER VERİLDİ

Etkinliğin öğleden sonraki bölümünde projenin İstanbul, Tekirdağ ve İzmir Bölge Koordinatörü Serra titiz yönetiminde bir panel gerçekleştirildi.  İç Güvenliğin Sağlanmasına Çok Paydaşlı Bir Destek Mekanizması: Yerel Önleme ve Güvenlik Kurulları, Çorlu Örneği isimli panelde; Çorlu Kadın Haklarını Koruma Derneği Başkanı Feray Karagöz, Çorlu Kent Konseyi Genel Sekreteri Recep Aygün Ömürveren, Yeşilay Çorlu Şube Başkanı Serkan Alkan, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Ezgi Cankurt ve Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amiri Aykut Akraç geliştirdikleri yerel eylem planlarına ilişkin katılımcılara bilgi verdiler.  Farkındalık Artırma Etkinliklerin ilk turu Buca ve Beşiktaş ile devam edecek.

| Haber Merkezi |
Sponsor

YORUM YAP

FACEBOOK YORUM YAP


DİĞER HABERLER


Copyright © 2014 Çorluda Haber Tüm Hakları Saklıdır.

Çorlu'da Haber. Gerçek, tarafsız haber. Çorlu Haber

Sitemizde bulunan harici linkler sponsor/ilan olarak belirtilmektedir.
www.corludahaber.com

 
Çorlu'da Haber Kırklareli Haber