Günün Haberleri | Hava Durumu | Nöbetçi Eczane |      İş İlanı | Künye | İletişim
 

GÜNLÜK VE HAFTALIK VAKA SAYILARI BELLİ OLDU!


▌Yüzde 35 oranında arttı. Çorlu'da Haber | www.corludahaber.com

GÜNLÜK VE HAFTALIK VAKA SAYILARI BELLİ OLDU!
Haber Yayın Tarihi: 24-02-2021 20:37

Tekirdağ'da geçtiğimiz hafta 100 bin kişide 55,37 olan corona virüsü vaka sayısı, bir haftada yüzde 35 artarak 74,65 oldu.

TEKİRDAĞ'DA GEÇEN HAFTA BİN KİŞİDE 55,37
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın haftalık olarak yayınladığı corona virüsü haritasına göre, Tekirdağ'da 8-14 Şubat tarihleri arasında 100 bin kişide vaka sayısı 55,37 olarak açıklanmıştı.

BU HAFTA BİN KİŞİDE 74,65'E YÜKSELDİ
Soğuk ve karlı havaların sona ermesiyle birlikte vaka sayıları da artış gösterdi. Açıklanan son verilere göre kentte vaka sayıları geçen haftaya göre yüzde 35 oranında artış göstererek 74,65 oldu.

SAĞLIK BAKANINDAN UYARI GELDİ
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca artış gösteren illere uyarıda bulunarak; "Haftalık 100.000 nüfusa karşılık gelen vaka sayısında bazı illerimizde belirgin artış var. Normalleşmeyi konuştuğumuz şu günlerde daha hızlı normal hayata dönebilmek için her birimiz tedbirlere daha çok uymalıyız.

Normalleşme adımlarını titizlikle çalışıyoruz. Yerinde karar dönemi ile  kademeli normalleşecegiz. 1 Mart itibariyle süreç belirlenen kriterler çerçevesinde dört risk seviyesinde Valilerimizin başkanlığındaki il hıfzıssıha kurullarımızla başlayacak." ifadelerini kullandı.

 

Nufüs Bazlı Hesaplama İle Günlük ve Haftalık Vakalar

 

Sağlık Bakanlığı tarafından sağlanan resmi veriler ile Nüfus bazlı hesaplama yapılarak haftalık ve günlük ortalama vaka sayıları bulundu. Buna göre Tekirdağ genelinde 15-21 Şubat 2021 tarihleri arasında Haftalık Vaka Sayısı 807 Günlük Vaka Sayısı ise 115 oldu.

 

 

| Haber Merkezi |
Sponsor

YORUM YAP

FACEBOOK YORUM YAP


DİĞER HABERLER


Copyright © 2014 Çorluda Haber Tüm Hakları Saklıdır.

Çorlu'da Haber. Gerçek, tarafsız haber. Çorlu Haber

Sitemizde bulunan harici linkler sponsor/ilan olarak belirtilmektedir.
www.corludahaber.com

 
Çorlu'da Haber Kırklareli Haber