Günün Haberleri | Hava Durumu | Nöbetçi Eczane |      İş İlanı | Künye | İletişim
 

EKONOMİNİN KALBİ TEKİRDAĞ’DA ATACAK


▌‘Reel Sektör ve Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısı’, Tekirdağ'da yapılacak. Çorlu'da Haber | www.corludahaber.com

EKONOMİNİN KALBİ TEKİRDAĞ’DA ATACAK
Haber Yayın Tarihi: 20-12-2018 12:30

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, 24 Aralık 2018 tarihinde Tekirdağ TSO ve Tekirdağ TB’nin ev sahipliği yapacağı ‘Reel Sektör ve Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısı’ ile ilgili açıklamada bulunarak şu ifadelere değindi;

“Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Türkiye Bankalar Birliği (TBB) reel sektör ile mali sektör arasındaki diyaloğun güçlendirilmesi, sorunların ve önerilerin paylaşılması amacıyla seçilen belirli şehirlerde Oda ve Borsalarımızla ortak toplantılar düzenlenmeye başlanmıştır.

Bu kapsamda 24 Aralık 2018 Pazartesi günü Tekirdağ'da TOBB Başkanı Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu, TBB Yönetim Kurulu Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Sayın Hüseyin Aydın ile TBB Yönetim Kurulundaki Bankaların (İş Bankası, Garanti Bankası, Akbank, Yapı-Kredi, HalkBank, VakıfBank, TEB, ING, Eximbank, OdeaBank, ŞekerBank, CitiBank)  Genel Müdür veya Genel Müdür Yardımcılarının katılımıyla Ramada Otel’de saat 16:00'da istişare toplantısı düzenlenecektir.

Söz konusu toplantıya, Tekirdağ, Kırklareli, Çanakkale, Edirne il ve ilçelerinde yer alan Oda/Borsaların Yönetim Kurulu Başkanı, Meclis Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Meslek Komite Üyeleri, Organize Sanayi Bölgeleri Yöneticileri katılacak olup, üyelerimizi, üreticilerimizi, iş insanlarımızı toplantıya davet ediyorum. Böylesine önemli bir toplantının Tekirdağ’da yapılmasından dolayı başta TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na, Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Sayın Hüseyin Aydın’a ve organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, şehrimiz, bölgemiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

| Haber Merkezi |
Sponsor

YORUM YAP

FACEBOOK YORUM YAP


DİĞER HABERLER


Copyright © 2014 Çorluda Haber Tüm Hakları Saklıdır.

Çorlu'da Haber. Gerçek, tarafsız haber. Çorlu Haber

Sitemizde bulunan harici linkler sponsor/ilan olarak belirtilmektedir.
www.corludahaber.com

 
Çorlu'da Haber Kırklareli Haber