Günün Haberleri | Hava Durumu | Nöbetçi Eczane |      İş İlanı | Künye | İletişim
 

ÇOCUK PARKLARI GÜZELLEŞİYOR


▌''Ergene halkının her şeyin en iyisine layık olduğunu biliyor ve çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz.'' Çorlu'da Haber | www.corludahaber.com

ÇOCUK PARKLARI GÜZELLEŞİYOR
Haber Yayın Tarihi: 02-06-2021 11:27

Yeni tip korona virüs salgını tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle çocuk seslerinden mahrum kalan park alanlarımızda hummalı bir çalışma başlattık. Gelecek güzel günler için parklarımızı kademi normalleşme döneminde halkımızın kullanımına uygun hale getiriyoruz.

Çocuklarımın seslerinin yankılandığı, şen kahkahalarının yükseldiği çocuk parklarımızı ve oyun grupları ile yeşil alanları kademeli normalleşme dönemine hazır ve vatandaşlarımızın kullanımına uygun hale getirmek için Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde yer alan Park ve Bahçeler birimi ekipleri Ergene’nin tüm mahallelerindeki parklarında bakım, onarım, düzenleme ve temizlik çalışması başlattı.

Ergene halkının her şeyin en iyisine layık olduğunun altını çizen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “İlçemizin tüm mahallerindeki mevcut park alanlarımızı yeni kademeli normalleşme dönemine hazır hale getirmek için ekiplerimiz yoğun bir tempo içerisinde çalışıyorlar. Parklarımıza periyodik olarak bakım yapan Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı park ve bahçelerde bulunan ekiplerimiz hummalı bir şekilde yeşil alanlarımızda ot biçme, mıntıka temizliği, çevre düzenlemesi, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerimiz ayrıca çiçeklerin ve ağaçların daha kolay büyümesi ve daha estetik bir görünüm için budama, yabani ot temizliği ve çim biçme çalışmalarını da ilçemizin dört bir tarafında aralıksız sürdürüyor. Her şey Sevgi Kenti Ergenemizde yaşayan halkımız için. Ergene halkının her şeyin en iyisine layık olduğunu biliyor ve çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz” dedi.

 

| Haber Merkezi |
Sponsor

YORUM YAP

FACEBOOK YORUM YAP


DİĞER HABERLER


Copyright © 2014 Çorluda Haber Tüm Hakları Saklıdır.

Çorlu'da Haber. Gerçek, tarafsız haber. Çorlu Haber

Sitemizde bulunan harici linkler sponsor/ilan olarak belirtilmektedir.
www.corludahaber.com

 
Çorlu'da Haber Kırklareli Haber