Ergene

Başkan Topak dan Büyük Müjde!

GAZDAŞ Trakya Bölge Direktörü Sayın Tamer Akaslan ve Kırklareli İl İşletme Müdürü Sayın Irmak Kaya Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak’ı makamında ziyaret etti.
Başkan Müge Yıldız Topak, Söz verdiğimiz gibi Ergene’mizde doğalgazsız mahallemiz kalmayacak. GAZDAŞ Trakya Bölge Direktörü Sayın Tamer Akaslan ve Kırklareli İl İşletme Müdürü Sayın Irmak Kaya ile birlikte doğalgazı olmayan mahallelerimiz için istişareler yaptık. 19 Mayıs’ta vuracağımız ilk kazma ile de saha çalışmalarımız başlayacak. Bu heyecan verici gelişmeyi siz değerli hemşehrilerimle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum’ ifadelerine yer verdi.
#ErgeneİçinÇalışıyoruz #DoğalgazaMerhaba

Bu haber Ergene Belediyesi’nin Kendi sitesinden botlar yardımıyla otomatik olarak eklenmiştir. Bu içerikte Çorlu’da Haber editörleri herhangi bir müdahalede bulunmamıştır.
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır.
© Copyright 2014

 

Başa dön tuşu