Tekirdağ

Süleymanpaşa 5 Mayıs Pazar Günü Kakava Hıdrellez Şenliği’nde Buluşacak

Süleymanpaşa Belediyesi 5 Mayıs Pazar Günü 1. Süleymanpaşa Kakava Hıdrellez Şenliği’ni düzenleyecek.

İlk kez düzenlenecek ve geleneksel hale gelmesi hedeflenen şenlik, saat 17.00’de kortej ile başlayacak. Kortej kapsamında Çinili Fırın önünde buluşacak ekipler vatandaşlar ile birlikte sahil dolgu alana kadar yürüyecek.

ŞENLİK ATEŞİ COŞKUYU DORUĞA ÇIKARACAK

Yürüyüş sonrası saatler 18.00’i gösterdiğinde amfi tiyatroda şenlik ateşi yakılırken şenlik ateşi ile birlikte Kakava Hıdrellez Şenliği coşkusu doruğa çıkacak.

Saatler 19.00’u gösterdiğinde ise konserler, bando gösterileri, roman dans gruplarının şovları ve çok daha fazlası Süleymanpaşalılar için amfi tiyatroda ücretsiz olarak yer alacak.

BAŞKAN NALLAR: “TÜM VATANDAŞLARIMIZI 1. SÜLEYMANPAŞA KAKAVA HIDRELLEZ ŞENLİĞİ’NE BEKLİYORUM”

Kakava Hıdrellez Şenliği’ne tüm vatandaşları davet eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar; “Şehrimizin tüm renklerini bir arada görmek, hep birlikte şenlik coşkusunu yaşamak adına tüm vatandaşlarımızı 1. Süleymanpaşa Kakava Hıdrellez Şenliği’ne bekliyorum. Pazar günü 1. Süleymanpaşa Kakava Hıdrellez Şenliği’nde görüşmek üzere.” açıklamasında bulundu.

Bu haber Süleymanpaşa Belediyesi’nin Kendi sitesinden botlar yardımıyla otomatik olarak eklenmiştir. Bu içerikte Çorlu’da Haber editörleri herhangi bir müdahalede bulunmamıştır.
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır.
© Copyright 2014

 

Başa dön tuşu