Tekirdağ

Karadeniz Havzasında Sınırı Ötesi İşbirliği Programı Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından Karadeniz Havzasında Sınırı Ötesi İşbirliği Programı Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ün yanı sıra Vali Yardımcısı Asalet Karabulut, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, kurum müdürleri ile kurum ve kuruluş yetkilileri katıldı.

Toplantı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından başladı. Ardından Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin Karadeniz Havzasında Sınırı Ötesi İşbirliği Programı hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Bu haber Tekirdağ Valiliği’nin Kendi sitesinden botlar yardımıyla otomatik olarak eklenmiştir. Bu içerikte Çorlu’da Haber editörleri herhangi bir müdahalede bulunmamıştır.
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır.
© Copyright 2014

 

Başa dön tuşu