Günün Haberleri | Hava Durumu | Nöbetçi Eczane |      İş İlanı | Künye | İletişim
 

PTT ÇALIŞANINA İDARİ İŞLEM YAPILDI


▌Kaymakamı çıldırttı. Çorlu'da Haber | www.corludahaber.com

PTT ÇALIŞANINA İDARİ İŞLEM YAPILDI
Haber Yayın Tarihi: 06-08-2020 22:38

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, denetim için girdiği PTT Şubesinde maske takmayan ve uyarısını dikkate almayan PTT çalışanına sert tepki gösterdi. Verdiği cevapla Kaymakam Abban’ı çıldırtan görevli hakkında idari işlem yapıldı.

 
İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında "Sağlık için, hepimiz için" sloganıyla Çerkezköy’de denetim yapıldı.
 
VATANDAŞLAR UYARILDI
 
Bu kapsamda Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, beraberindeki Çerkezköy Belediye Başkan Vekili cengiz Memiş, İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutan Vekili Serkan Yörükoğlu, ilgili kurum müdürleri, oda başkanları ve görevlilerle Kızılpınar Mahallesinde denetim yaptı. Kaymakam Abban, vatandaşları sosyal mesafe kurallarına uymaya, maske takmaya ve hijyene önem vermeleri konusunda uyardı.
 
 
Denetimler kapsamında Kaymakam Abban, Atatürk Caddesi üzerindeki PTT şubesine girdi. Burada görevli çalışana Kaymakam Abban, maskesini takması konusunda uyardı. Ancak çalışan dikkate almayınca Kaymakam Abban çok sinirlendi.
 
Karşısındaki kişinin Çerkezköy Kaymakamı olduğunu anlayan görevli maskesini taktıktan sonra “Bana kim olduğunuzu tanıtmadınız” cevabı verdi.
Ancak örnek olması gereken kurum çalışanının maske takmamasına sinirlenen Kaymakam Abban, jandarma ekiplerine idari işlem yapması için talimat verdi. Bu kapsamda ismi öğrenilemeyen PTT çalışanına pandemi kuralarını ihlalden işlem yapıldı.
 
Denetimle ilgili bilgi veren Kaymakam Abban, “İçişleri Bakanlığı’nın talimatıyla denetim yapıldı. Maske, sosyal mesafe ve hijyen konularında vatandaşlarımızı bilgilendirmek amacıyla denetimler yaptık. Amacımız ceza yazmak değil, vatandaşı bilgilendirmek. Denetimler önümüzdeki günlerde de devam edecek.” dedi.
| Haber Merkezi |
Sponsor

YORUM YAP

FACEBOOK YORUM YAP


DİĞER HABERLER


Copyright © 2014 Çorluda Haber Tüm Hakları Saklıdır.

Çorlu'da Haber. Gerçek, tarafsız haber. Çorlu Haber

Sitemizde bulunan harici linkler sponsor/ilan olarak belirtilmektedir.
www.corludahaber.com

 
Çorlu'da Haber Kırklareli Haber