Günün Haberleri | Hava Durumu | Nöbetçi Eczane |      İş İlanı | Künye | İletişim
 

PROFESYONEL DJ EĞİTİMİ ALMAK ARTIK ÇOK KOLAY!


▌Future Focus Music, sizleri Online Müzik Eğitimi ile buluşturuyor. Çorlu'da Haber | www.corludahaber.com

PROFESYONEL DJ EĞİTİMİ ALMAK ARTIK ÇOK KOLAY!
Haber Yayın Tarihi: 10-08-2020 14:06

İnternet üzerinde DJ eğitimi veren detaylı kaynak olmaması, olanların da genellikle reklam amaçlı kısa bilgilerin olduğu ya da amatör birkaç videodan öteye geçmemesi sebebiyle, Udemy üzerinden erişebileceğiniz DJ eğitimi videolarını Future Focus Music sizlerle buluşturuyor.

Future Focus Music, internet ortamının en büyük eksikliklerinden birini tamamlayarak, müzikseverlere online DJ kursu videolarını sunuyor. Dünya çapında 40 milyon insanın eğitim aldığı, dünyanın en büyük online eğitim sitesi olan Udemy üzerinden izleyebileceğiniz bu eğitim videolarını Future Focus Music Production and DJ School‘un kurucusu ve baş eğitmeni Arda Türkmen tarafından hazırlanmış ve  profesyonel bir kurgu ekibi ile çalışılmış.

Bu eğitim videosunda özellikle elektronik müzikle ilgilenen, hobi amaçlı veya kariyer amaçlı DJ'lik düşünen herkes, oldukça detaylı bilgiler bulacaktır.

Bu eğitim videolarında bulacağınız dersler size uygun fiyatta evde kendi kendinize DJ’lik alanında bir yere kadar gelmenizi veya kendinizi geliştirmenize destek olacak, aynı zamanda istediğiniz zaman dönüp bakabileceğiniz bir bilgi kaynağı olacaktır.

Bu eğitimde bir DJ'in ekipmanını nasıl kullanacağını, harmonik geçişleri nasıl kusursuz yapacağını, nasıl playlist hazırlaması gerektiğini, mekanda çalarken toplum psikolojisini nasıl yöneticiğini, son çıkmış parçaları nerede bulacağına kadar tüm detayları öğreniyor olacaksınız.

Derslerde önce giriş seviyesi bir controller ile derslere başlanıp mixing e giriş yapılıyor. Daha sonra detaylı bir şekilde Rekordbox’ı öğretiliyor. En sonunda da profesyonel bir setup ın nasıl kullanıldığını detaylı bir şekilde anlatılıyor.

DJ kurslarının 5000 TL ile 10.000 TL arası bir fiyat da olduğunu düşünürsek bu kurs bütçesi olmayanlar için ilaç gibi gelecek. Çünkü aşağıdaki link ile Ağustos sonuna kadar bu eğitim sadece 64.99 TL

http://www.udemy.com/course/sifirdan-ileri-seviye-dj-kursu-ve-rekordbox/?couponCode=FUTUREFOCUS

| Haber Merkezi |
Sponsor

Kaynak: https://www.udemy.com/course/sifirdan-ileri-seviye-dj-kursu-ve-rekordbox/?couponCode=FUTUREFOCUS

YORUM YAP

FACEBOOK YORUM YAP


DİĞER HABERLER


Copyright © 2014 Çorluda Haber Tüm Hakları Saklıdır.

Çorlu'da Haber. Gerçek, tarafsız haber. Çorlu Haber

Sitemizde bulunan harici linkler sponsor/ilan olarak belirtilmektedir.
www.corludahaber.com

 
Çorlu'da Haber Kırklareli Haber