Günün Haberleri | Hava Durumu | Nöbetçi Eczane |      İş İlanı | Künye | İletişim
 

MOR LAVANTALARA YOĞUN İLGİ


▌Lavanta tarla günlerine Tekirdağ’ın dört bir yanından gelen vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Çorlu'da Haber | www.corludahaber.com

MOR LAVANTALARA YOĞUN İLGİ
Haber Yayın Tarihi: 21-06-2021 14:01

Ergene Belediyesi birinci Lavanta Tarla günleri geçtiğimiz hafta sonu misafirlerine kapılarını açtı. Ergene Belediyesi Lavanta tarla günlerine Tekirdağ’ın dört bir yanından gelen vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Ergene Belediyesi tarafından projelendirilen ve hayata geçen Lavanta Tarlaları hafta sonu misafirlerini ağırladı. 2019 yılında ekimi gerçekleşen lavantalar çiçek açarak mor renkli güzel bir görünüme kavuştu. Cazibe merkezi olan Ergene Belediyesi Lavanta Tarlaları vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Lavanta tarlalarına gelen vatandaşlar aileleri ile bol bol mor renkli lavantaların içinde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Ergene Belediyesi Lavanta tarlalarının mor renkte görsel bir şölen oluşturduğunu belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “2019 yılında ekimini gerçekleştirdiğimiz bu güzel projemiz kokusu ve güzel görüntüsü ile Sevgi Kenti Ergenemize çok yakıştı. Vatandaşlarımızın göstermiş olduğu yoğun ilgi bizleri çok mutlu etti. Yoldan geçenlerinde burada durup fotoğraf çektirdiğini görüyoruz. Mor renkli tarlalar turizm açısında da ilçemize büyük katkı sağlayacak. Önümüzde ki senelerde Belediyemizin birçok etkinliğini burada yapmayı planlıyoruz.” dedi.

Ergenenin Saklı Cenneti

Ergene Belediyesi Lavanta tarlalarında bol bol hatıra fotoğrafı çektiren vatandaşlar bu güzel çalışmalarından dolayı Ergene Belediyesine teşekkür etti. Vatandaşlar, “Pandemi döneminde yaşadığımız kısıtlamaların ardından burada doğa ile iç içe olmak çok güzel bir duygu. Burası Ergenenin adeta saklı cenneti haline gelmiş. Ailemizle birlikte burada çok keyifli dakikalar geçirdik” dediler.

 

| Haber Merkezi |
Sponsor

YORUM YAP

FACEBOOK YORUM YAP


DİĞER HABERLER


Copyright © 2014 Çorluda Haber Tüm Hakları Saklıdır.

Çorlu'da Haber. Gerçek, tarafsız haber. Çorlu Haber

Sitemizde bulunan harici linkler sponsor/ilan olarak belirtilmektedir.
www.corludahaber.com

 
Çorlu'da Haber Kırklareli Haber