Günün Haberleri | Hava Durumu | Nöbetçi Eczane |      İş İlanı | Künye | İletişim
 

İLÇE İLÇE KONUT VE MAHALLE RAPORU


▌ Çorlu'da Haber | www.corludahaber.com

İLÇE İLÇE KONUT VE MAHALLE RAPORU
Haber Yayın Tarihi: 14-06-2021 17:42

Gayrimenkul veri analizi platformunun sonuçlarına göre Tekirdağ'da konutta en ucuz ve en pahalı ilçeler belli oldu.

Gayrimenkul veri analizi platformu Endeksa'dan elde edilen verilere göre Tekirdağ'da konut fiyatlarında geçen yıla göre %24'lük bir artış oldu. 

TEKİRDAĞ İL GENELİNDE KİRA FİYATLARI %18 ARTTI
Ortalama kiralık konut büyüklüğü 110 metrekare olan Tekirdağ il genelinde Mayıs 2021 sonu itibarıyla son bir yıl içerisinde kiralık konutların kiraları %18.76 arttığı belirtildi.


Tekirdağ'da Konut Fiyatları En Fazla Yükselen İlçeler
Yıllık ortalamalara bakıldığında Mayıs 2021 sonu itibarıyla konut için Tekirdağ ilinde en fazla değer kazanan ilçeler sırasıyla Çerkezköy, Çorlu, Hayrabolu, Malkara, Muratlı olmuştur.

 

Tekirdağ'da En Hızlı Kazandıran İlçeler
Amortisman süreleri dikkate alındığında ise Mayıs 2021 sonu itibarıyla Tekirdağ ilinde en hızlı geri dönüşe sahip ilçeler sırasıyla Şarköy, Marmaraereğlisi, Ergene, Kapaklı, Süleymanpaşa olmuştur.

 

Tekirdağ'da En Geç Kazandıran İlçeler
Amortisman süreleri dikkate alındığında Mayıs 2021 sonu itibarıyla Tekirdağ ilinde en geç geri dönüşe sahip ilçeler sırasıyla Çerkezköy, Çorlu, Hayrabolu, Malkara, Muratlı olmuştur.


Tekirdağ Süleymanpaşa'da Satılık Ev Fiyatları
Tekirdağ, Süleymanpaşa ilçesinde Mayıs 2021 sonu itibarıyla son bir yıl içerisinde satılık konutların fiyatları %20.12 artmıştır. Ortalama satılık konut büyüklüğü 120 metrekaredir.


Tekirdağ Süleymanpaşa'da Konut Fiyatları En Fazla Yükselen Mahalleler
Yıllık ortalamalara bakıldığında Mayıs 2021 sonu itibarıyla konut için Tekirdağ ili Süleymanpaşa ilçesinde en fazla değer kazanan mahalleler sırasıyla Karadeniz, Eskicami-Ortacami, Yavuz, 100. Yıl, Altınova olmuştur.

 

Tekirdağ Süleymanpaşa'da Kiralık Ev Fiyatları
Tekirdağ, Süleymanpaşa ilçesinde Mayıs 2021 sonu itibarıyla son bir yıl içerisinde kiralık konutların kiraları %17.08 artmıştır. Ortalama kiralık konut büyüklüğü 100 metrekaredir.

Tekirdağ Süleymanpaşa'da Konut Fiyatları En Fazla Düşen Mahalleler
Yıllık ortalamalara bakıldığında Mayıs 2021 sonu itibarıyla konut için Tekirdağ ili Süleymanpaşa ilçesinde en fazla değer kaybeden mahalleler sırasıyla Değirmenaltı olmuştur.


Tekirdağ Çorlu'da Satılık Ev Fiyatları
Tekirdağ, Çorlu ilçesinde Mayıs 2021 sonu itibarıyla son bir yıl içerisinde satılık konutların fiyatları %21.11 artmıştır. Ortalama satılık konut büyüklüğü 125 metrekaredir.

Tekirdağ Çorlu'da En Hızlı Kazandıran Mahalleler
Amortisman süreleri dikkate alındığında Mayıs 2021 sonu itibarıyla Tekirdağ ili Çorlu ilçesinde en hızlı geri dönüşe sahip mahalleler sırasıyla Rumeli, Zafer, Yenice, Önerler, Türkgücü olmuştur.


Tekirdağ Çorlu'da Kiralık Ev Fiyatları
Tekirdağ, Çorlu ilçesinde Mayıs 2021 sonu itibarıyla son bir yıl içerisinde kiralık konutların kiraları %16.04 artmıştır. Ortalama kiralık konut büyüklüğü 115 metrekaredir.

Tekirdağ Çorlu'da Konut Fiyatları En Fazla Yükselen Mahalleler
Yıllık ortalamalara bakıldığında Mayıs 2021 sonu itibarıyla konut için Tekirdağ ili Çorlu ilçesinde en fazla değer kazanan mahalleler sırasıyla Cemaliye, Hatip, Hıdırağa, Kazımiye, Kemalettin olmuştur.


Tekirdağ Çerkezköy'de Satılık Ev Fiyatları
Tekirdağ, Çerkezköy ilçesinde Mayıs 2021 sonu itibarıyla son bir yıl içerisinde satılık konutların fiyatları %21.14 artmıştır. Ortalama satılık konut büyüklüğü 125 metrekaredir.

Tekirdağ Çerkezköy'de Konut Fiyatları En Fazla Yükselen Mahalleler
Yıllık ortalamalara bakıldığında Mayıs 2021 sonu itibarıyla konut için Tekirdağ ili Çerkezköy ilçesinde en fazla değer kazanan mahalleler sırasıyla Gazi Mustafa Kemalpaşa, Gazi Osman Paşa, Fevzi Paşa, İstasyon, Cumhuriyet olmuştur.


Tekirdağ Çerkezköy'de Kiralık Ev Fiyatları
Tekirdağ, Çerkezköy ilçesinde Mayıs 2021 sonu itibarıyla son bir yıl içerisinde kiralık konutların kiraları %19.49 artmıştır. Ortalama kiralık konut büyüklüğü 117 metrekaredir.

Tekirdağ, Çerkezköy'de Ortalama Geri Dönüş Süresi 20 Yıl
Tekirdağ, Çerkezköy ilçesinde kiralık konutların ortalama metrekare birim kirasi Mayıs 2021 sonu itibarıyla 8 TL'dir. Aynı özelliklere sahip kiralık konutların geri dönüş yani amortisman süreleri 20 yıl seviyelerindedir.


Tekirdağ Kapaklı'da Satılık Ev Fiyatları
Tekirdağ, Kapaklı ilçesinde Mayıs 2021 sonu itibarıyla son bir yıl içerisinde satılık konutların fiyatları %21.43 artmıştır. Ortalama satılık konut büyüklüğü 110 metrekaredir.

Tekirdağ Kapaklı'da Konut Fiyatları En Fazla Yükselen Mahalleler
Yıllık ortalamalara bakıldığında Mayıs 2021 sonu itibarıyla konut için Tekirdağ ili Kapaklı ilçesinde en fazla değer kazanan mahalleler sırasıyla Atatürk, Bahçelievler, Cumhuriyet, İnönü, İsmet Paşa olmuştur.


Tekirdağ Kapaklı'da Kiralık Ev Fiyatları
Tekirdağ, Kapaklı ilçesinde Mayıs 2021 sonu itibarıyla son bir yıl içerisinde kiralık konutların kiraları %14.26 artmıştır. Ortalama kiralık konut büyüklüğü 105 metrekaredir.

Tekirdağ, Kapaklı'da Ortalama Geri Dönüş Süresi 23 Yıl
Tekirdağ, Kapaklı ilçesinde kiralık konutların ortalama metrekare birim kirasi Mayıs 2021 sonu itibarıyla 7 TL'dir. Aynı özelliklere sahip kiralık konutların geri dönüş yani amortisman süreleri 23 yıl seviyelerindedir.


Tekirdağ Ergene'de Satılık Ev Fiyatları
Tekirdağ, Ergene ilçesinde Mayıs 2021 sonu itibarıyla son bir yıl içerisinde satılık konutların fiyatları %28.88 artmıştır. Ortalama satılık konut büyüklüğü 110 metrekaredir.

Tekirdağ Ergene'de Konut Fiyatları En Fazla Yükselen Mahalleler
Yıllık ortalamalara bakıldığında Mayıs 2021 sonu itibarıyla konut için Tekirdağ ili Ergene ilçesinde en fazla değer kazanan mahalleler sırasıyla Sağlık, Yeşiltepe, Marmaracık, Cumhuriyet, Ulaş olmuştur.

 

Tekirdağ Ergene'de En Hızlı Kazandıran Mahalleler
Amortisman süreleri dikkate alındığında Mayıs 2021 sonu itibarıyla Tekirdağ ili Ergene ilçesinde en hızlı geri dönüşe sahip mahalleler sırasıyla Yeşiltepe, Marmaracık, Cumhuriyet, Ulaş, Velimeşe olmuştur.

Tekirdağ Ergene'de Kiralık Ev Fiyatları
Tekirdağ, Ergene ilçesinde Mayıs 2021 sonu itibarıyla son bir yıl içerisinde kiralık konutların kiraları %10.82 artmıştır. Ortalama kiralık konut büyüklüğü 106 metrekaredir.


Tekirdağ Saray'da Satılık Ev Fiyatları
Tekirdağ, Saray ilçesinde Mayıs 2021 sonu itibarıyla son bir yıl içerisinde satılık konutların fiyatları %20.12 artmıştır. Ortalama satılık konut büyüklüğü 119 metrekaredir.

 

Tekirdağ Saray'da Konut Fiyatları En Fazla Yükselen Mahalleler
Yıllık ortalamalara bakıldığında Mayıs 2021 sonu itibarıyla konut için Tekirdağ ili Saray ilçesinde en fazla değer kazanan mahalleler sırasıyla Ayaspaşa, Kemalpaşa, Pazarcık, Yeni olmuştur.

Tekirdağ Saray'da Konut Fiyatları En Fazla Düşen Mahalleler
Yıllık ortalamalara bakıldığında Mayıs 2021 sonu itibarıyla konut için Tekirdağ ili Saray ilçesinde en fazla değer kaybeden mahalleler sırasıyla Bozoba olmuştur.

 

Tekirdağ Saray'da Kiralık Ev Fiyatları
Tekirdağ, Saray ilçesinde Mayıs 2021 sonu itibarıyla son bir yıl içerisinde kiralık konutların kiraları %13.98 artmıştır. Ortalama kiralık konut büyüklüğü 110 metrekaredir.

 

Tekirdağ, Saray'da Ortalama Geri Dönüş Süresi 23 Yıl
Tekirdağ, Saray ilçesinde kiralık konutların ortalama metrekare birim kirasi Mayıs 2021 sonu itibarıyla 8 TL'dir. Aynı özelliklere sahip kiralık konutların geri dönüş yani amortisman süreleri 23 yıl seviyelerindedir.

Tekirdağ Saray'da Konut Fiyatları En Fazla Yükselen Mahalleler
Yıllık ortalamalara bakıldığında Mayıs 2021 sonu itibarıyla konut için Tekirdağ ili Saray ilçesinde en fazla değer kazanan mahalleler sırasıyla Ayaspaşa, Pazarcık olmuştur.


Tekirdağ Malkara'da Satılık Ev Fiyatları
Tekirdağ, Malkara ilçesinde Mayıs 2021 sonu itibarıyla son bir yıl içerisinde satılık konutların fiyatları %35.19 artmıştır. Ortalama satılık konut büyüklüğü 125 metrekaredir.

 

Tekirdağ, Malkara'da Ortalama Geri Dönüş Süresi 23 Yıl
Tekirdağ, Malkara ilçesinde satılık konutların ortalama metrekare birim fiyatı Mayıs 2021 sonu itibarıyla 2.129 TL'dir. Aynı özelliklere sahip satılık konutların geri dönüş yani amortisman süreleri 23 yıl seviyelerindedir.

 

Tekirdağ Malkara'da Konut Fiyatları En Fazla Yükselen Mahalleler
Yıllık ortalamalara bakıldığında Mayıs 2021 sonu itibarıyla konut için Tekirdağ ili Malkara ilçesinde en fazla değer kazanan mahalleler sırasıyla Cami Atik, Gazibey, Hacıevhat olmuştur.

Tekirdağ Malkara'da En Hızlı Kazandıran Mahalleler
Amortisman süreleri dikkate alındığında Mayıs 2021 sonu itibarıyla Tekirdağ ili Malkara ilçesinde en hızlı geri dönüşe sahip mahalleler sırasıyla Yeni olmuştur.

Tekirdağ Malkara'da En Geç Kazandıran Mahalleler
Amortisman süreleri dikkate alındığında Mayıs 2021 sonu itibarıyla Tekirdağ ili Malkara ilçesinde en geç geri dönüşe sahip mahalleler sırasıyla Cami Atik, Gazibey, Hacıevhat, Yeni olmuştur.

Tekirdağ Malkara'da Kiralık Ev Fiyatları
Tekirdağ, Malkara ilçesinde Mayıs 2021 sonu itibarıyla son bir yıl içerisinde kiralık konutların kiraları %23.10 artmıştır. Ortalama kiralık konut büyüklüğü 120 metrekaredir.


Tekirdağ Şarköy'de Satılık Ev Fiyatları
Tekirdağ, Şarköy ilçesinde Mayıs 2021 sonu itibarıyla son bir yıl içerisinde satılık konutların fiyatları %26.29 artmıştır. Ortalama satılık konut büyüklüğü 95 metrekaredir.

Tekirdağ Şarköy'de En Hızlı Kazandıran Mahalleler
Amortisman süreleri dikkate alındığında Mayıs 2021 sonu itibarıyla Tekirdağ ili Şarköy ilçesinde en hızlı geri dönüşe sahip mahalleler sırasıyla Eriklice, İğdebağları, Kızılcaterzi, Aşağıkalamış, Kirazlı olmuştur.

 

Tekirdağ Şarköy'de En Geç Kazandıran Mahalleler
Amortisman süreleri dikkate alındığında Mayıs 2021 sonu itibarıyla Tekirdağ ili Şarköy ilçesinde en geç geri dönüşe sahip mahalleler sırasıyla Camikebir, Cumhuriyet, İstiklal, Mürefte, Hoşköy olmuştur.

Tekirdağ Şarköy'de Kiralık Ev Fiyatları
Tekirdağ, Şarköy ilçesinde Mayıs 2021 sonu itibarıyla son bir yıl içerisinde kiralık konutların kiraları %34.11 artmıştır. Ortalama kiralık konut büyüklüğü 95 metrekaredir.

| Haber Merkezi |
Sponsor

YORUM YAP

FACEBOOK YORUM YAP


DİĞER HABERLER


Copyright © 2014 Çorluda Haber Tüm Hakları Saklıdır.

Çorlu'da Haber. Gerçek, tarafsız haber. Çorlu Haber

Sitemizde bulunan harici linkler sponsor/ilan olarak belirtilmektedir.
www.corludahaber.com

 
Çorlu'da Haber Kırklareli Haber