Günün Haberleri | Hava Durumu | Nöbetçi Eczane |      İş İlanı | Künye | İletişim
 

CUMHURİYET TIRI BÜYÜK COŞKUYA ORTAK OLDU


▌Cumhuriyet Tırı, kentin cadde ve sokaklarını dolaşarak Çerkezköy halkının Cumhuriyet Bayramı coşkusuna ortak oldu. Çorlu'da Haber | www.corludahaber.com

CUMHURİYET TIRI BÜYÜK COŞKUYA ORTAK OLDU
Haber Yayın Tarihi: 30-10-2020 13:33

Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 97. Yılı ve Çerkezköy’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 98. Yılı kutlamaları kapsamında Çerkezköy Belediyesi tarafından hazırlanan Cumhuriyet Tırı, kentin cadde ve sokaklarını dolaşarak Çerkezköy halkının Cumhuriyet Bayramı coşkusuna ortak oldu.

  Çerkezköy Belediyesi tarafından hazırlanan Cumhuriyet Tırı gündüz saat 15.00’da Çerkezköy Belediyesi önünden hareket ederek Atatürk Caddesi, Cengiz Topel Caddesi, Cumhuriyet Mahallesi güzergahını takip edip, yeniden Cengiz Topel Caddesi, Altıyol Kavşağı, Öztrak Caddesi’ni takip ederek, Vatan Size Minnettar Anıtı önünden Atatürk Caddesi’ni geçerek, Çerkezköy Belediyesi önüne geldi.

  COŞKU MUHTEŞEMDİ

  Akşam saat 18.30’da Veliköy Mahallesi’nden hareket eden Cumhuriyet Tırı sırası ile Veliköy, Kızılpınar Atatürk, Kızılpınar Namık Kemal ve Kızılpınar Gültepe Mahallelerini gezdikten sonra Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Fevzipaşa Mahallesi ve Gazi Osman Paşa Mahallelerini dolaşarak, halkımızın Cumhuriyet Bayramı coşkusuna ortak oldu. Daha sonra Bağlık Mahallesi, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, İstasyon ve Fatih Mahallelerini gezen ve çaldığı marşlar ile Çerkezköylülerin kuruluş ve kurtuluş coşkusuna ortak olan Cumhuriyet Tırı gece geç saatlere kadar Çerkezköy cadde ve sokaklarını gezdi.

  BALKON VE PENCERELER DOLDU TAŞTI

 Cumhuriyet Tırı üzerinden Çerkezköy halkının Cumhuriyet Bayramını ve Kurtuluş Günü’nü kutlayan Belediye Başkanı Vahap Akay’a, Çerkezköy halkı balkon ve pençelerine çıkarak ellerinde Türk Bayrakları ve Atatürk posterleri ile sevgi gösterisinde bulunarak, Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 97. Yılı'nı coşkuyla kutladılar.

| Haber Merkezi |
Sponsor

YORUM YAP

FACEBOOK YORUM YAP


DİĞER HABERLER


Copyright © 2014 Çorluda Haber Tüm Hakları Saklıdır.

Çorlu'da Haber. Gerçek, tarafsız haber. Çorlu Haber

Sitemizde bulunan harici linkler sponsor/ilan olarak belirtilmektedir.
www.corludahaber.com

 
Çorlu'da Haber Kırklareli Haber