Günün Haberleri | Hava Durumu | Nöbetçi Eczane |      İş İlanı | Künye | İletişim
 

ÇORLU, ERGENE VE SARAY'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ


▌Hain saldırı sonucu şehit düşen 33 askerimizinden üçü Tekirdağ'dan olduğu öğrenildi. Çorlu'da Haber | www.corludahaber.com

ÇORLU, ERGENE VE SARAY'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ
Haber Yayın Tarihi: 28-02-2020 11:58

İdlib'de rejim unsurlarının saldırısı sonucu şehit olan 33 askerden 3’ünü Tekirdağ’dan olduğu ve şehadet haberlerinin Çorlu, Ergene ve Saray’daki ailelerine verildiği öğrenildi.

İdlib'de rejim unsurlarının saldırısı sonucu şehit olan 33 askerden 2’sinin Tekirdağ’dan olduğu ve şehadet haberlerinin Ergene ve Saray’daki ailelerine verildiği öğrenildi.
Piyade Onbaşı Nihat Kara’nın ise Saray’ın Büyükyoncalı Mahallesinde yaşayan ailesinin evinin bakonuna dev Türk bayrağı asıldı. Şehadet haberini aileye askeri yetkilier verirken, sağlık ekipleri de evin önünde hazır bekletildi.


Türkiye’ye şehit ateşi düştü. Rejim unsurlarının kalleş saldırısı sonucu 33 Mehmetçik şehit oldu. Şehit olan Mehmetçiklerden Uzman onbaşı Recep Bekir’in ailesinin Ergene’de, Piyade Onbaşı Nihat Kara’nın ise Saray’ın Büyükyoncalı Mahallesinde, Piyade Er Birhan Er'in ailesinin ise Çorlu'da yaşadığı öğrenildi. 

Piyade Onbaşı Nihat Kara’nın ise Saray’ın Büyükyoncalı Mahallesinde yaşayan ailesinin evinin bakonuna dev Türk bayrağı asıldı. Şehadet haberini aileye askeri yetkilier verirken, sağlık ekipleri de evin önünde hazır bekletildi. Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım şehidin ailesini ziyaret ederek taziylelerini iletti.

Samsun Vezirköprü nüfusuna kayıtlı olan Uzman Çavuş Recep Bekir’in şehadet haberini Ergene İlçesi Yeşiltepe Mahallesindeki ailesine askeri yetkililer bildirdi. Evin balkonuna ve sokağa Türk bayrakları asıldı. 

| Haber Merkezi |
Sponsor

YORUMLAR
1 Yorum

Dk - 28-02-2020 18:42

3 değil hastanede çalışıyorum 8 tane şehit geldi daha da gelecek haberi geldi bize



YORUM YAP

FACEBOOK YORUM YAP


DİĞER HABERLER


Copyright © 2014 Çorluda Haber Tüm Hakları Saklıdır.

Çorlu'da Haber. Gerçek, tarafsız haber. Çorlu Haber

Sitemizde bulunan harici linkler sponsor/ilan olarak belirtilmektedir.
www.corludahaber.com

 
Çorlu'da Haber Kırklareli Haber