Günün Haberleri | Hava Durumu | Nöbetçi Eczane |      İş İlanı | Künye | İletişim
 

CHP’Lİ VEKİL YÜCEER’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI


▌CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Çorlu'da Haber | www.corludahaber.com

CHP’Lİ VEKİL YÜCEER’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI
Haber Yayın Tarihi: 09-08-2019 13:50

Kurban Bayramı’na ilişkin bir mesaj yayınlayan Candan Yüceer, “Özünde dayanışma ve hoşgörü olan Kurban Bayramı da toplumsal kucaklaşmanın,  sevginin, dostluğun ortak sembolüdür” dedi. Mesajında sevgi ve hoşgörünün altını çizen Yüceer, “Bizleri bir arada tutan manevi zenginliğimiz bayramlarımız toplumsal birlik ve barışımızın en güzel yansımasıdır. Dayanışma ve ortaklaşmanın sembolü olan Kurban Bayramı da sevgi, dostluk ve kardeşliğin vücut bulduğu mübarek günlerdir” dedi.  Bu değerleri yoğun olarak yaşadığımız Kurban Bayramı’nı hep birlikte karşılamanın mutluluğu içinde olduğunu ifade etti.

Kurban Bayramı’nı türlü zorluklar içinde karşıladığımıza değinen Yüceer, “Ne yazık ki bu yıl kurban bayramını hem bölgesel karışıklıklar hem de ekonomik zorluklar içerisinde karşılıyoruz.” dedi. CHP’li Yüceer, “Maalesef  barış ve dayanışma içinde kutlamamız gereken bir bayrama daha bölgemizde yaşanan savaşın, ağırlaşan yoksulluğun ve her alana sirayet eden adaletsizliklerin gölgesi altında giriyoruz“ dedi

Mesajında bayramın  yaşanan tüm zorlukların son bulduğu bir bayram olması temennisinde bulunan Yüceer, “Bu bayramda da dünyada ve ülkemizde yaşanan acıların son bulduğu, işsizliğin, yoksulluğun, baskıların ve yasakların olmadığı, demokrasiyi, adaleti ve barışı büyüten bir ülke ve dünya özlemimizi bir kez daha yineliyorum ” dedi.

Yüceer mesajına vatandaşların bayramına kutlayarak son verirken, “Bayramın, tasada ve kıvançta ortak olan, her derdi beraberce paylaşmayı ve aşmayı bilen ulusumuza huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Tüm Tekirdağlı hemşerilerimin ve ulusumuzun Kurban Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

| Haber Merkezi |
Sponsor

YORUM YAP

FACEBOOK YORUM YAP


DİĞER HABERLER


Copyright © 2014 Çorluda Haber Tüm Hakları Saklıdır.

Çorlu'da Haber. Gerçek, tarafsız haber. Çorlu Haber

Sitemizde bulunan harici linkler sponsor/ilan olarak belirtilmektedir.
www.corludahaber.com

 
Çorlu'da Haber Kırklareli Haber