Günün Haberleri | Hava Durumu | Nöbetçi Eczane |      İş İlanı | Künye | İletişim
 

BU HALKIN ÇİLESİ NE ZAMAN BİTECEK?


▌Şehrin göbeğinde 1 aydır sular kesik! Çorlu'da Haber | www.corludahaber.com

BU HALKIN ÇİLESİ NE ZAMAN BİTECEK?
Haber Yayın Tarihi: 23-09-2020 06:45

Çorlu Şeyhsinan Mahallesi'nde bazı evlerde bir aydır akmayan sular halkın tepkisine neden oldu.

Yaklaşık 1 aydır suların akmadığını ifade eden vatandaşlar, sosyal medya üzerinden paylaşım yaparak, TESKİ yetkililerini göreve davet etti. Şeyhsinan Mahallesi'nde oturan vatandaşlar, TESKİ yetkililerine ulaşamadıklarını ifade ederken, su faturaları yazılmaya devam edildiği öğrenildi.

"AKMAYAN SULARA AKIYOR DİYORLAR"

Sosyal medya üzerinden tepki gösteren vatandaş:'' Malesef muhtara kadar gittik belediye başkana gittik sonuç alamadık. TESKİ yetkililerini aradık, sizin sularınız var şeklinde yanıt aldık. Arıza kaydı oluşturduk, bakmaya geldiler, abla 16 saattir çalışıyoruz sorunu çözmek için dediler. Bir ay oldu sularımız yok'' sözlerini ifade etti.

"MİLLET UZAYDA SU ARIYOR BİZ MAHALLEMİZDE BULAMIYORUZ'

Yaşanan su kesintisine tepki gösteren bir başka vatandaş ise:" Koronavirüs var. Hijyen önemli. Fakat gel gelelim ki 1 aydır kesik sulardan dolayı duş alamıyoruz. Hijyen önemli ama yıl olmuş 2020, millet uzayda su arıyor, biz koskaca büyükşehirin bir ilçesi olarak mahallemizde su bulamıyoruz. TESKİ'nin Çorlu şubesine ise hiç bir şekilde ulaşamıyoruz."

" SU FATURASI KESİYORLAR "

TESKİ yetkililerine tepki gösteren bazı vatandaşlar ise:" 1 aydır akmayan sular için su faturası göndermişler. Şaka gibi. Hiç kullanmadığımız, kullanamadığımız suyun hem faturasını hemde atık vergisini ödememizi istiyorlar. Bu işi yapamıyorsanız bırakın."

| Haber Merkezi |
Sponsor

YORUM YAP

FACEBOOK YORUM YAP


DİĞER HABERLER


Copyright © 2014 Çorluda Haber Tüm Hakları Saklıdır.

Çorlu'da Haber. Gerçek, tarafsız haber. Çorlu Haber

Sitemizde bulunan harici linkler sponsor/ilan olarak belirtilmektedir.
www.corludahaber.com

 
Çorlu'da Haber Kırklareli Haber