Günün Haberleri | Hava Durumu | Nöbetçi Eczane |      İş İlanı | Künye | İletişim
 

ARAÇ FİLOSU GÜÇLENİYOR


▌Ergene Belediyesi Ergene’de yaşayan vatandaşlara en iyi şekilde verdiği hizmetin devamı için araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Çorlu'da Haber | www.corludahaber.com

ARAÇ FİLOSU GÜÇLENİYOR
Haber Yayın Tarihi: 18-05-2021 13:34

Ergene Belediyesi Ergene’de yaşayan vatandaşlara en iyi şekilde verdiği hizmetin devamı için araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Ergene Belediyesi Ergeneli vatandaşların yaşamına değer kaymak, Ergene halkına vermiş olduğu en iyi hizmetin devamını sağlamak için araç filosuna 2 adet yeni araç ekledi. Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak 2021 yılı içerisinde Devlet Malzeme Ofisinden 2 adet Ford Transit Kamyonet alımı gerçekleştirildi. Müdürlükte hacimli atıkların taşınması ve vatandaşlardan gelen taleplerin değerlendirilmesi aşamasında kullanılacak olan araçlar Ergene halkının hizmetine sunuldu.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel konu ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada, “Sevgi Kenti Ergene’mizde halkımızın ihtiyaçlarına anında cevap vermek, onlar için daha hızlı ve kaliteli hizmet üretebilmek, vermiş olduğumuz hizmetin en iyi şekilde devam etmesi için araç filomuzu güçlendirmeye devam ediyoruz.  Bu kapsamda temizlik işleri müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere Devlet Malzeme Ofisinden 2 adet yeni ford marka araç satın aldık. Göreve geldiğimiz günden bu yana tasarruf ve şeffaflık yönetim ilkesiyle hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Allah’ımıza çok şükür halkımızın desteği ile her gün Belediyemize ve ilçemiz adına yorulmadan, dinlenmeden, 7/24 çalışmaya devam ediyoruz. Halkımızın hizmetinde kullanılmak üzere Devlet Malzeme Ofisinden aldığımız yeni araçlarımız ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

| Haber Merkezi |
Sponsor

YORUM YAP

FACEBOOK YORUM YAP


DİĞER HABERLER


Copyright © 2014 Çorluda Haber Tüm Hakları Saklıdır.

Çorlu'da Haber. Gerçek, tarafsız haber. Çorlu Haber

Sitemizde bulunan harici linkler sponsor/ilan olarak belirtilmektedir.
www.corludahaber.com

 
Çorlu'da Haber Kırklareli Haber